Det är härligt att åka skidor en gnistrande vinterdag eller få löpa genom skogen under hösten. Men oavsett vilket sport som du håller på med är utrustningen inte gratis. För att spara tusenlappar bör du köpa utrustning inför höst och vinter redan nu. Förutom den ekonomiska aspekten, så får du också ett större utbud att välja mellan, då allt finns kvar.

De flesta av dagens sporter är också materialsporter, särskilt de aktiviteter som utövas utomhus. Skidor, rullskidor, specialskor och våtdräkter måste hålla hårda tag. Bra utrustning ger ju också en bättre upplevelse och förbättrar dina tider. För att spara tusenlappar bör du därför köpa din utrustning redan nu. Du hittar allt för både skidåkning, rullskidor och orientering hos Polder.se, som förresten också har smarta vätskesystem för året-om-träning.

Köp nu och spara tusenlappar

längdskidorDet är viktigt att du använder bra utrustning, särskilt om du åker slalom eller rullskidor. Skidor och stavar måste hålla i höga farter och du måste känna att du har kontroll. Även om du ska orientera eller löpa i skogen eller fjällen vill du vara säker på att skorna verkligen sitter. Rätt utrustning minskar risken för skador. För många privatpersoner har ekonomin påverkats av coronapandemin, samtidigt som intresset för sportaktiviteter har ökat. Genom att köpa utrusningen redan nu så sparar du tusenlappar. En annan fördel är att du kan börja träna omgående. Om du planerar att åka Vasaloppet är det klokt att köpa rullskidor och sätta igång redan nu:

”det blir ett fokus på Vasaloppet”
2021 då Marit Björgen ska delta. Genom att köpa din utrustning redan nu behöver du inte heller oroa dig för att just din storlek eller den utrustning som du ska köpa är slut.