Aldrig förr har natur och friluftsliv varit så populärt och har du inte redan investerat i en stuga är det dags att du gör det. Du har en säker plats att dra dig tillbaka på och njuta av naturen. Du kan dessutom hyra ut stugan när du inte använder den och tjäna en hel del pengar.

En stuga på en underbar plats i Sverige kommer du njuta av i många år framöver. Detta blir ett hem på semestern där du kan känna dig trygg och uppleva många nya semesterminnen både själv och med familjen. Det behöver inte vara så dyrt med din egen oas. Köp en enklare stuga som du utrusta med ett elverk eller en elgenerator så behöver du endast betala för ström när du faktiskt är på plats.

Tjäna pengar på din stuga

stugaPå grund av rådande coronapandemi har intresset för så kallad ”Hemester” ökat markant och detta märks betydligt i stugbranschen. Priserna för att köpa fritidshus och sommarstugor har skjutit i höjden så om du redan äger en är det ett utmärkt läge att börja hyra ut.

”För den som inte ska använda stugan i sommar är det guldläge att hyra ut. Många söker efter fritidshus just nu, och priserna är något högre än förra året” enligt Matilda Adelborg, pressansvarig Blocket bostad.

Förutom att du kan tjäna en mängd pengar på att hyra ut din stuga är detta en investering för framtida minnen. Här kan du umgås med familj och vänner och uppleva det bästa av Sveriges alla årstider. I sådana här tider med högt tryck på uthyrningar är det även skönt att ha sin egen plats som du kan besöka för semester och inte vara beroende av att hitta något att hyra till rimligt pris varje gång du vill åka iväg.